Suport tehnic si mentenanta

Ai nevoie de suport tehnic si mentenanta sau ajutor la inrolarea si configurarea echipamentelor tale pentru citirea codurilor de bare? Doresti sa ai asigurata mentenanta pentru imprimantele tale de etichete coduri de bare?
Echipa noastra tehnica iti sta la dispozitie sa iti ofere cele mai bune servicii. Specialistii nostri te vor ajuta cu suport si consultanta pentru alegerea si punerea in functiune a scanerelor de coduri de bare, terminalelor mobile, imprimantelor de etichete coduri de bare, tabletelor industriale.

Preventia este intotdeauna foarte importanta. Din acest motiv, iti recomandam sa inchei cu noi un contract de mentenanta preventiva pentru imprimantele de etichete coduri de bare. Mentenanta periodica preventiva te va ajuta sa sti tot timpul gradul de uzura al echipamentului, iti va asigura verificarea, curatarea si echilibrarea acestuia, astfel incat sa functioneze in parametrii normali.
Serviciile de mentenanta preventiva pentru imprimante etichete coduri de bare includ: curatarea interiorului echipamentului; verificare si calibrare senzori; verificarea componentelor (curele, axa ribbon) si a gradului de uzura; verificarea capului de printare si a gradului de uzura; testare cap de printare; verificarea port comunicare; mentenanta palten/roller; reglarea si calibrarea imprimantei; propuneri de inlocuire piese cu grad de uzura ridicat; raport stare imprimanta; propunere inlocuire imprimanta in cazul in care costurile de reparatii sunt superioare achizitionarii unei imprimante noi. La solicitarea utilizatorului, pot fi introduse si alte servicii suplimentare.

Intra in contact cu noi si afla ofertele si detalii despre contractele noastre de service si mentenanta.
Contacteaza-ne!