Mission and Vision

Plin Tech furnizează soluții integrate pentru urmărirea și gestionarea tuturor fazelor  supply chain: producție, logistică și distribuție.

Plin Tech este partenerul strategic în măsura să ofere soluții avansate Auto/ID, Mobile, Wireless, Voice, RFID și sisteme de plăți electronice, companiilor din România și Europa de Est, și a fost creată pentru a răspunde numeroaselor provocări ale companiilor din regiune în optimizarea proceselor operaționale de la producție, logistica, până la distribuție.

Compania este parte a grupului KFI, fondat în 1991 la Milano, leader în implementarea soluțiilor integrate pentru trasabilitatea și urmărirea tuturor fazelor supply chain.

Misiunea noastră este aceea de a conduce clienții noștri către succes, cu un aport de competențe, tehnologie inovativă și servicii în măsură să îmbunătățească eficiența, calitatea și productivitatea operațiunilor legate de urmărirea produselor, bunurilor și personalului.

Credem că orice tehnologie inovativă, pentru a putea deveni un motor de dezvoltare, trebuie personalizată în funcție de natura businessului, de tipologia clienților, luând în considerare resursele ce aparțin lanțului de aprovizionare.

Pentru a concretiza această abordare am creat o echipă specializată în realizarea proiectelor inovative, personalizate în funcție de cerințele clientului. O structură care colaborează cu cei mai importanți producători de tehnologie din lume și are experiență și autonomie pentru a putea indica și realiza cele mai bune soluții.

Să fim parteneri strategici pentru a ne sprijini clienții

          • în îmbunătățirea proceselor de logistică, lanț de aprovizionare, producție, distribuție, vânzare cu amănuntul

          • în alegerea celor mai bune soluții tehnologice și financiare

Să fim o organizație eficientă, rapidă și de încredere

Să asigurăm un serviciu complet și profesional pentru

Plin Tech, parte a KFI în cifre

Momente cheie