Gestionarea Globala a Proiectului

Implementarea la cheie a soluțiilor logistice inovative

Cu acordul clientului ne asumam responsabilitatea proiectului, garantând atingerea obiectivului in timpul, cu costurile si cu standardele calitative prestabilite. Punem la dispoziția clientului vasta noastră experiența, organigrama si competentele specifice gestionând in numele clientului toate fazele implementării:

Planificare, programare si control
Project managerii noștri sunt experți in planificarea si direcționarea proiectelor complexe. Modelele de management inovative ne permit sa anulam distorsiunile programării tradiționale  care duce la supraestimarea sarcinilor si împiedică recuperarea eventualului timp economisit.

Organizam secvența activităților optimizând resursele necesare. Controlam evoluția proiectului in mod constant pentru a putea interveni rapid in cazul întârzierilor.

Implementarea soluției
Pe parcursul anilor am dezvoltat resurse, instrumente și competențe pentru a vă ajuta să obțineți maximul din investițiile dumneavoastră. Cu organigrama noastră împărțită în echipe și ampla gamă de servicii vă garantăm un suport global și coordonat, pe tot parcursul fazelor de implementare: de la instalare și testare până la asistență și supravegherea în utilizare a soluției alese.

Independența noastră fata de producători va asigură o contribuție imparțială focalizata exclusiv pe succesul proiectului si avantajele societății dumneavoastră.

Roll-out, testare si training
Dezvoltarea unei soluții e o faza delicata care poate avea un impact semnificativ in operativitatea societății. Pentru a preveni riscul unei întreruperi a activității, am dezvoltat soluții tehnice si de organizare favorabile unui start pozitiv si fără inconveniențe.

Îmbunătățiri continue
Va asistam in activitățile ciclice de revizie si optimizare a sistemelor si a proceselor pentru a va garanta menținerea nivelului înalt de performanta de-a lungul timpului si alinierea constanta a strategiilor de business.

Avantaje

  • Un unic referent responsabil de rezultate
  • Consultanta neutra fără influența producătorilor
  • Acces la skill multidisciplinare integrate de ultima ora
  • Garanția calității serviciilor concordate
  • Reducerea riscurilor
  • Reducerea costurilor