SOLUM - Etichete electronice pentru Retail

Newton ESL

Cele mai fiabile etichete electronice de pe piata

Avantajele folosirii etichetelor electronice Newton de la Solum

Cu noul sistem de etichete electronice inteligente Newton de la SOLUM poți să efectuezi și să gestionezi procesele de schimbare a preturilor la raft fără hârtie, eliminând consumul de timp si de materiale, prevenind erorile și reducând munca inutilă.

Sistemul ESL (Electronical Shelf Labels) Solum permite gestionarea si modificarea a mii de preturi la raft in cateva minute, de catre o singura persoana. 

Sistemul complet este format din: etichetele electronice Newton (diferite marimi si modele), Gateway, Software AIMS si accesorii de punere la raft.

Pentru o automatizare completa a procesului de modificare preturi, recomandam integrarea software-ului AIMS cu sistemele de gestiune/ERP existente.

De ce sunt superioare etichetele electronice Solum, altor modele din piata?

Durată de viață a bateriei de 10 ani

Până la Solum durata generală de viață estimată a ESL a fost de 5 ani. Am reușit să creștem durata de viață a bateriei lui Newton la zece ani fără egal.

2 butoane programabile

Newton vine cu două butoane programabile care permit executarea mai eficientă a sarcinilor în mediile de retail și industriale. Aceste două butoane pot fi asociate cu acțiuni simple sau complexe – de la inițierea ajutorului de la serviciul clienți până la finalizarea unui proces de ridicare a comenzilor.

Design estetic rafinat

Când vine vorba de design, am redefinit complet capacitățile unui ESL. SOLUM Newton vine cu un aspect complet nou – elegant și simplu – oferind un aspect premium și modern oriunde ai alege să îl instalezi.

NFC

Capacitățile NFC încorporate ale lui Newton îți permit să efectuezi plăți mobile (autocheckout), să faci link la site-ul online al companiei și să descarci un cupon digital.

Viteză de actualizare rapidă x10

3000 de etichete pot fi actualizate în 5 minute cu un singur Newton Gateway, ceea ce înseamnă că este nevoie de 0,1 secunde pentru a actualiza o etichetă. Acest lucru îl face pe Newton de 10 ori mai rapid în comparație cu alte ESL-uri.

Serviciu bazat pe locație (LBS)

Datorită tehnologiei de identificare prin radiofrecvență (RFID), Newton este capabil să accepte Service Based Location. Această caracteristică permite localizarea automată a produsului și navigarea produsului prin detectarea puterii semnalului între Gateway-uri și ESL-uri.

Design personalizabil

Adevărata frumusețe a lui Newton este faptul că este personalizabil. Cu Newton poți încorpora culorile, modelele și logo-ul companiei dumneavoastră. Acum, asta numim branding!

Comunicare fără coliziuni

Newton permite mai mult de 60 de canale RF (între timp, concurenții oferă doar 11 ~ 16 canale disponibile), ceea ce înseamnă că este mult mai ușor să selectezi canalele de comunicare în cazul unei instanțe WIFI foarte aglomerate.

LED 7 culori

Această etichetă de nouă generație permite LED-ului să clipească continuu în scop promoțional. Cu 3 secunde de interval și 8 ore de funcționare într-o zi (8.228 de ori de lumină LED pe zi) și timp de 100 de zile timp de un an, durata de viață a bateriei poate merge în continuare până la 5 ani.

Fereastră de protecție

Etichetele se pot rupe din mai multe motive: pot fi scăpate, călcate sau lovite de coșurile de cumpărături. Noul capac de protecție a ecranului crește durabilitatea ecranului de etichetă cu până la 80% (323 kg m/s2), făcându-l mai protejat de potențiale pericole.

Până la 7 pagini

De la date nutriționale la date de expirare până la avertismente de alergie, toate aceste informații pot fi încărcate în cele 7 pagini ale lui Newton. Folosind butoanele multifuncționale, clienții pot răsfoi diferitele pagini pentru a accesa mai multe date despre produs.

IP67

Newton este complet rezistent la apă și praf. Îl poți pune oriunde, umed sau uscat. Poate rezista la diferite temperaturi din secțiunile de pește, carne sau grădină și poate rezista până la 30 de minute în apă. Nici cele mai mici particule de praf nu vor putea pătrunde în el.

Modele Newton

Newton Lite

Design modern, discret, display cu ecran protectie disponibil in 3 culori: alb, negru, rosu.
Solicita oferta

Newton Standard

Tot ce are Newton Lite plus 2 butoane personalizabileSolicita oferta

Newton 4 colors

Design atractiv, 2 butoane personalizabile si display in 4 culori: alb, negru, rosu si galben
Solicita oferta

Newton Core

Design modern, discret, display fara ecran protectie disponibil in 3 culori: alb, negru, rosu.
Solicita oferta

Newton Core 4 colors

Design modern, discret, display fara ecran protectie disponibil in 4 culori: alb, negru, rosu si galben
Solicita oferta