Imprimante coduri de bare industriale, desktop, mobile

Furnizam, integram și oferim asistență tehnică pentru imprimante coduri de bare fabricate de cei mai importanți producători mondiali: Honeywell, Zebra, TSC. Specialistii Plin Tech te vor consilia pentru alegerea imprimantelor potrivite afacerii tale cu care vei gestiona generarea si imprimarea etichetelor cu coduri de bare specifice pentru logistică, transport, producție și retail sau healthcare. Dedicate diferitelor medii de lucru si adaptate la volume de imprimare diverse, imprimantele se impart in trei mari categorii: industriale, desktop si mobile. Tehnologiile de imprimare direct termic si transfer termal ofera o gama variata de optiuni, in functie de nevoia fiecarui business.

Imprimante industriale

Destinate mediilor de lucru dure si volumelor ridicate de etichete coduri de bare. Disponibile cu tehnologii de imprimare direct termic sau prin transfer termal imprimantele industriale aduc valoare depozitelor si punctelor de productie, asigurand fluididatea fluxurilor logistice. 

Imprimante industriale

Imprimante industriale

Imprimante industriale

Imprimante desktop

Imprimantele desktop sunt destinate atat depozitelor si punctelor de productie, cat si mediilor de lucru mai restranse, unde volumurile de etichete coduri de bare imprimate nu sunt foarte ridicate. Disponibile cu tehnologii de imprimare direct termic sau prin transfer termal, asigura optimizarea fluxurilor logistice si cresterea productivitatii.

Imprimante desktop

Imprimante desktop

Imprimante desktop

Imprimante mobile

Potrivite in special pentru activitatile specifice de teren: curierat, livrari marfa, verificari si control calitate, interventii tehnice. Avand multiple optiuni de conectivitate, imprimantele mobile asigura utilizatorilor care au activitati mobile o productivitate ridicata.

Imprimante mobile

Imprimante mobile

Imprimante mobile

Asistență tehnică

Asigurăm asistența tehnică și mentenanța pentru imprimante coduri de bare.