Label Management

Nicelabel – noua generație de sistem de gestiune a etichetelor

Economisește timp, crește productivitatea și reduce costurile!

Coordonarea centralizată a tuturor operațiunilor de etichetare reprezintă o condiție esențială pentru a obține maximum de eficiență, precizie și flexibilitate în afacere. PlinTech este distribuitor și partener NiceLabel, o familie de produse software în măsură să ofere soluția .

completă pentru printarea codurilor de bare și a etichetelor inteligente. Aplicația completă cu interfață simplu de folosit este în măsură să satisfacă orice cerință cu o soluție eficientă de printare.

Puncte forte

Sistemul de proiectare a etichetelor permite crearea rapidă a modelelor etichetelor dinamice și posibilitatea optimizării și eficientizării procesului de printare. E posibilă eliminarea erorilor de printare, adaptând interfața la nevoile utilizatorului sau asigurând integrarea etichetării cu aplicațiile și datele de referință existente.

Sistemul de printare WEB asigură distribuția si pornirea la nivel centralizat a tuturor aplicațiilor

Sistemul web de gestiune documente are DMS integrat pentru exigența de etichetare dezvoltat în aplicația Web HTML5, cu salvarea tuturor documentelor într-un repository database indexat centralizat. Interfața utilizatorului bazată pe browser permite accesul la nivel intern și proceduri de proiectare și aprobare mai rapide, fără să trebuiască instalate sau gestionate alte softuri.

Sistemul de imprimare integrat cu ecosistemul actual al societății reprezintă o platformă unică gândită pentru a standardiza, centraliza și controla orice necesitate de etichetare și marcaj la nivel global. Permite gestionarea într-o soluție unică a tuturor operațiunilor de proiectare, revizie, aprobare și imprimare direct din sistemul de gestiune SAP, Oracle sau alte aplicații business.

Descoperă detaliile NiceLabel – soluția completă de etichetare

Beneficiile NiceLabel pentru afacerea ta

Recomandăm NiceLabel pentru companiile din:

Farmaceutice

Servicii sănătate

(spitale, clinici)

Logistică

Distribuție

Manufacturing

  • Farmaceutice
  • Produse Industriale
  • Alimentara si băuturi
  • Cosmetice
  • Textile

Retail

Descarcă un studiu de caz de aici

Pentru această soluție îți recomandăm

Etichete autoadezive și tag, tag RFID, ribbon, badge și card, brățări pentru imprimare laser

Află mai multe

Analiză funcțională pentru o aplicare corectă

În compania Plin Tech există o echipă de specialiști capabili să verifice potențialul de aplicare a acestei tehnologii printr-o analiză exactă a proceselor de producție ale clientului și a rentabilității dorite a investiției.

CONTACTEAZĂ-NE!