Pick By Light - Solutie completa folosind etichete electronice SOLUM Newton

Noua soluție Pick by Light pentru clienții industriali este aici, acum.

Etichetele electrice industriale Newton de la Solum sunt concepute pentru controlul inventarului si găsirea rapidă și comodă a produselor în timp real.

Modelele Sub-Giga permit o rază lungă de lucru, transmisie de date cu interferențe reduse, actualizări și schimb de date rapid – devenind astfel soluția IoT ideală în mediul industrial.

Newton permite mai multă interacțiune și comunicare prin intermediul afișajului, al indicatorului LED și un simpla apasare pe un buton asigurand: creșterea productivității, reducerea ratelor de eroare și procesarea mai rapidă și mai transparentă a proceselor de lucru.

Aplicațiile industriale se bazează pe automatizare, fezabilitate și simplitate, proprietăți care asigură o productivitate crescută. Aceasta este ținta etichetelor Newton, indiferent dacă sunt folosite ca afișaj date sau ca fluxuri în curs. Datorită modularității ridicate și a adaptabilității la procesele industriale, cazurile de utilizare sunt extrem de variate:

  • Picking
  • Put away
  • Gestiune stoc la raft
  • Notificari

Disponibile in forme si marimi diverse, etichetele electronice industriale se adapteaza tuturor operatiunilor logistice din depozite sau productie. Afisajul cu tehnologia E-ink permite afisarea in timp real a informatiilor relevante operatorilor, iar Led-ul disponibil in 7 culori ofera o gama larga de functionalitati.

Datorita tehnologiei E-Ink, durata de viata a bateriilor cu care functioneaza etichetele este de pana la 10 ani*

*luand in considerare 2 actualizari informatii/zi

2.9" Newton Sub Giga
4.2" Newton Sub Giga
7.5" Newton Sub Giga
11.6" Newton Sub Giga
4.3" Newton Sub Giga Picking

Etichetele primesc informatiile wireless prin Gateway-ul Newton. Acesta distribuie informatiile uniform catre etichete, in timp real. Usor de montat, cu conexiune PoE, un gateway asigura o capacitate de gestionare a pana la 50.000 etichete. Montat la o inaltime recomandata de 5m-6m, transmiterea informatiilor se face piramidal, acoperind o raza cu diametrul de 30m.

Schita gateway

Centrul de comandă al etichetelor Newton, Aims este un sistem software de management ESL adaptabil, scalabil și extrem de intuitiv, special conceput pentru a vă ajuta să profitați la maximum de soluțiile noastre electronice de etichetare.

Software-ul Aims poate fi implementat în trei feluri: On-Site, Cloud și ca software ca serviciu (SaaS). Toate aceste opțiuni pot fi conectate la toate sursele de date existente (ERP, WMS, etc) care sunt relevante pentru utilizarea soluțiilor ESL, oferind în același timp control pentru comenzi, reaprovizionarea stocurilor sau localizarea articolelor distincte în depozit.

Sistemul avansat de management al informațiilor (Aims) al este o platformă care poate fi implementată local, printr-un server central, cloud public sau privat sau ca SaaS. Cu Aims, utilizatorii pot profita la maximum de etichetele lor Newton, rezultând o productivitate crescută a afacerii și un randament maxim al investiției lor.

Cu AIMS, puteți gestiona cu ușurință toate ESL-urile situate în toate sediile și locația lor într-o manieră centralizată – rezultând costuri reduse de infrastructură, productivitate îmbunătățită a personalului, management mai bun al datelor și venituri crescute.