Descoperă puterea etichetelor electronice inteligente!

Cu etichetele electronice inteligente de la SOLUM poți să efectuezi și să gestionezi procesele industriale fără hârtie, eliminând consumul de timp si de materiale, prevenind erorile cauzate de scrierea de mână și reducând munca inutilă.

Cu etichetele electronice inteligente de la SOLUM poți să actualizezi informații și date cu privire la starea procesului și a inventarului în timp real prin conectarea la sistemul ERP / WMS / MES deja prezent în companie în numai câteva minute!

Domenii de utilizare pentru
etichetele electronice inteligente Newton by SOLUM

null

Retail

 • actualizarea imediată a mii de prețuri la o simplă apăsare de buton
 • administrarea fără efort a promoțiilor de preț
 • eliminarea erorilor
 • afișarea unor informații suplimentare

Descoperă cum se pot utiliza etichetele electronice inteligente într-un magazin de electrocasnice

null

Logistică

 • permit scurtarea fazelor de picking
 • eliminarea erorilor la expediții
 • timpul de picking mai mic
 • locațiile din depozite devin mai dinamice

Descoperă cum se pot utiliza etichetele electronice inteligente într-un depozit comercial

null

Manufacturing

 • elimină erorile la expediții/picking
 • scurtează timpul de picking
 • dinamizează locațiile din depozite

Descoperă cum se pot utiliza etichetele electronice inteligente intr-un depozit industrial

Oferă-ți o implementare de succes a sistemului de etichete inteligente Newton by SOLUM!

Gandește-te: cum ar fi să actualizezi informația de pe câteva mii de etichete în numai câteva minute?

În calitate de companie-satelit a Samsung, SOLUM are 45 de ani de experiență în tehnologiile și dispozitivele de comunicații fără fir.

SOLUM a lansat numeroase inovații în industrie și a fost prima companie care a oferit ESL-uri bazate pe hârtie electronică în 2010. SOLUM a crescut rapid de atunci, producând etichete pentru giganți mondiali în retail precum LOBLAW, REWE, TESCO, METRO, MACY’S și alții.

Descoperă puterea etichetelor inteligente Newton by SOLUM!

Plintech__Solum__descopera__ico__1

Durată de viață a bateriei de 10 ani

Până la Solum durata generală de viață estimată a ESL a fost de 5 ani. Am reușit să creștem durata de viață a bateriei lui Newton la zece ani fără egal.

Plintech__Solum__descopera__ico__2

2 butoane programabile

Newton vine cu două butoane programabile care permit executarea mai eficientă a sarcinilor în mediile de retail și industriale. Aceste două butoane pot fi asociate cu acțiuni simple sau complexe – de la inițierea ajutorului de la serviciul clienți până la finalizarea unui proces de ridicare a comenzilor.

Plintech__Solum__descopera__ico__3

Design estetic rafinat

Când vine vorba de design, am redefinit complet capacitățile unui ESL. SOLUM Newton vine cu un aspect complet nou – elegant și simplu – oferind un aspect premium și modern oriunde ai alege să îl instalezi.

Plintech__Solum__descopera__ico__4

NFC

Capacitățile NFC încorporate ale lui Newton îți permit să efectuezi plăți mobile (autocheckout), să faci link la site-ul online al companiei și să descarci un cupon digital.

Plintech__Solum__descopera__ico__5

Viteză de actualizare rapidă x10

3000 de etichete pot fi actualizate în 5 minute cu un singur Newton Gateway, ceea ce înseamnă că este nevoie de 0,1 secunde pentru a actualiza o etichetă. Acest lucru îl face pe Newton de 10 ori mai rapid în comparație cu alte ESL-uri.

Plintech__Solum__descopera__ico__12

Serviciu bazat pe locație (LBS)

Datorită tehnologiei de identificare prin radiofrecvență (RFID), Newton este capabil să accepte Service Based Location. Această caracteristică permite localizarea automată a produsului și navigarea produsului prin detectarea puterii semnalului între Gateway-uri și ESL-uri.

Plintech__Solum__descopera__ico__6

Design personalizabil

Adevărata frumusețe a lui Newton este faptul că este personalizabil. Cu Newton poți încorpora culorile, modelele și logo-ul companiei dumneavoastră. Acum, asta numim branding!

Plintech__Solum__descopera__ico__7

Comunicare fără coliziuni

Newton permite mai mult de 60 de canale RF (între timp, concurenții oferă doar 11 ~ 16 canale disponibile), ceea ce înseamnă că este mult mai ușor să selectezi canalele de comunicare în cazul unei instanțe WIFI foarte aglomerate.

Plintech__Solum__descopera__ico__8

LED 7 culori

Această etichetă de nouă generație permite LED-ului să clipească continuu în scop promoțional. Cu 3 secunde de interval și 8 ore de funcționare într-o zi (8.228 de ori de lumină LED pe zi) și timp de 100 de zile timp de un an, durata de viață a bateriei poate merge în continuare până la 5 ani.

Plintech__Solum__descopera__ico__9

Fereastră de protecție

Etichetele se pot rupe din mai multe motive: pot fi scăpate, călcate sau lovite de coșurile de cumpărături. Noul capac de protecție a ecranului crește durabilitatea ecranului de etichetă cu până la 80% (323 kg m/s2), făcându-l mai protejat de potențiale pericole.

Plintech__Solum__descopera__ico__10

Până la 7 pagini

De la date nutriționale la date de expirare până la avertismente de alergie, toate aceste informații pot fi încărcate în cele 7 pagini ale lui Newton. Folosind butoanele multifuncționale, clienții pot răsfoi diferitele pagini pentru a accesa mai multe date despre produs.

Plintech__Solum__descopera__ico__11

IP67

Newton este complet rezistent la apă și praf. Îl poți pune oriunde, umed sau uscat. Poate rezista la diferite temperaturi din secțiunile de pește, carne sau grădină și poate rezista până la 30 de minute în apă. Nici cele mai mici particule de praf nu vor putea pătrunde în el..

Descoperă acum puterea SOLUM de a-ți redefini din temelii afacerea!

ESL de la SOLUM – Dimensiuni multiple, posibilități nelimitate!

Newton

Etichetele de rafturi din ziua de azi sunt mai mult decât simple afișaje de preț. Newton a redefinit ceea ce pot face rafturile pentru proprietarii de magazine și pentru managerii de depozite și în special pentru clienți.

Catalog

Newton Sub-Giga

Concepută pentru a fi foarte eficientă și fiabilă într-un mediu industrial, gama Newton Sub-Giga asigură modularitate ridicată și adaptabilitate la diferite procese industriale.

Catalog

Newton 4-Color

Experimentează un afișaj ESL mai dinamic, bogat în culori, cu cea mai recentă variantă în 4 culori Newton. Reunește puterea și viteza de neegalat ale lui Newton cu cea mai nouă tehnologie e-paper care utilizează culorile roșu, galben, negru și alb într-un singur afișaj.

Catalog

Newton 7-Color

Pentru o gamă largă de culori a etichetei electronice pentru rafturi, există Newton 7-Color. Reunește puterea și viteza de neegalat ale lui Newton cu cea mai nouă tehnologie e-paper care utilizează culorile roșu, galben, albastru, verde, magenta, portocaliu, negru și alb într-un singur afișaj.

Catalog

Newton Peghook

Newton Peghook este o etichetă unică ESL cu un cârlig plat metalic care permite atașarea rapidă și ușoară pe diferite unități de rafturi și articole de produs.

Catalog

Newton Lite

Oferind aceleași caracteristici avansate ale lui Newton – viteză, LED-uri în 7 culori și durabilitate – Newton LITE este o linie de ESL-uri compacte concepute pentru a duce eforturile de etichetare pe rafturi la un nivel cu totul nou.

Newton LITE este cel mai rentabil ESL SOLUM, special conceput pentru comercianții cu amănuntul și companiile care sunt noi în tehnologia ESL.

Catalog

Newton Touch

Interactiv. Modern. Configurabil. Newton TOUCH permite clienților să vizioneze videoclipuri despre produse și demonstrații cu instrucțiuni. Cu comenzi sau gesturi simple, aceștia pot, de asemenea, să răsfoiască produse, să descarce conținut pe dispozitivul lor sau să adauge articole într-un coș de cumpărături online.

Catalog

Newton Gateway

Imaginile din sistem sunt trimise către unitățile electronice de etichete pe rafturi prin Gateway-uri. Viteza și capacitatea sunt vitale. SOLUM a venit cu un Gateway reînnoit pentru cea mai nouă gamă Newton. Implementarea lui Newton este acum mai ușor de utilizat, mai rentabilă și are o rază mai largă.

Catalog

AIMS

Sistemul avansat de management al informațiilor (Aims) al SOLUM este o platformă care poate fi implementată local, printr-un server central, cloud public sau privat sau ca SaaS. Cu Aims, clienții noștri pot profita la maximum de eticheta lor Newton, rezultând o productivitate crescută a afacerii și un randament maxim al investiției.

Catalog

Accesorii

Tehnologia ESL de la SOLUM vine, de asemenea, cu accesorii compatibile pentru diferite funcții și suprafețe, care sunt disponibile în diferite dimensiuni și suporturi. Aceste accesorii facilitează instalarea, funcția de balansare și diferite straturi de protecție pentru diferite suprafețe.

Catalog

Oferă-ți o implementare de succes a sitemului de etichete inteligente Newton by SOLUM