Imprimante

Plin Tech comercializează, instalează și oferă asistență tehnică dispozitivelor celor mai bune mărci, lider pe piața

Plin Tech integrează și comercializează o amplă gamă de soluții pentru imprimarea termică asociate mărcilor de renume la nivel mondial.

Gama de produse se extinde și pentru motoarele de imprimare ideale atât pentru aplicări industriale cu imprimarea la mare volum cât și pentru integrări în sisteme print&apply. Începând cu analizarea nevoilor societății dumneavoastră, Plin Tech vă va îndruma în alegerea dispozitivelor potrivite companiei dumneavoastră în funcție de tipul  proceselor  care trebuiesc realizate în sectoarele de logistica si transport, producție și retail.

Imprimante Desktop

Compacte, ușor de folosit și cu dimensiuni reduse, imprimantele Desktop sunt dispozitive sigure și rezistente în timp, ideale pentru a asigura comoditatea în executarea proceselor. Mulțumită liniilor și modelelor actualizate în permanență  și care țin pasul cu ultimele inovații disponibile pe piață, imprimantele desktop pot răspunde cerințelor multiple de imprimare în funcție de caracteristicile sectorului de referință, permit îmbunătățirea eficienței operative, creșterea rentabilității și reducerea timpilor morți.

Cere detalii

Imprimante industriale

Robuste, rapide și sigure, imprimantele industriale sunt dispozitive construite pentru satisfacerea exigentelor de producție și volum de imprimare ridicat, garantând un nivel înalt de calitate și viteză de imprimare în multiple tipologii de aplicare. Proiectate pentru a dura mai mult și pentru a reduce la minim întreruperile operative cauzate de deteriorare, imprimantele industriale pot fi folosite în medii de lucru extreme, cu o siguranță care nu suferă comparație. Modelele mai evoluate asigură diverse grade de compatibilitate cu alte sisteme și tehnologii de imprimare precum și cu software de gestiune ușurând integrarea proceselor in companie.

Cere detalii

Imprimante RFID

Industriale, de birou și specifice pentru suporturi de tip: carduri, tag-uri și brățări, imprimantele RFID permit imprimarea etichetelor cu funcții de urmărire avansată pentru creșterea vizibilității bunurilor, articolelor și persoanelor. Foarte flexibile, permit imprimarea etichetelor RFID în diverse mărimi și volume în funcție de necesitățile clientului: de la etichete de mici dimensiuni de aplicat pe  fiecare articol în parte până la etichete de mari dimensiuni de aplicat pe coșuri, colete și paleți. Compatibile cu componente RFID ale principalilor producători, sunt disponibile pentru toate standardele : RFID UPC UHF Gen 2 și RFID HF.

Cere detalii

Imprimante pentru carduri si badge-uri

Specifice pentru imprimarea pe plastic, imprimantele pentru carduri și badge-uri permit realizarea cardurilor de acces care facilitează controlarea identității, prezenței și a siguranței, carduri comerciale cum ar fi carduri cadou, carduri de fidelitate și promoționale, carduri bancari și toate tipologiile de carduri folosite pentru recunoașterea unică a datelor.

Cere detalii

Imprimante kiosk

Construite pentru a oferi stațiilor de lucru la cerere, imprimantele kiosk sunt soluția ideală pentru a oferi un serviciu punctual în cadrul serviciilor publice, clienților și utilizatorilor care pot dispune imediat de imprimarea bonurilor, biletelor, bonuri de reducere etc. Permit imprimarea termica directa a oricărui caracter, cod de bare și element grafic suportat de aplicație si având mai multe opțiuni de montare a suporților pentru a consimți maximă flexibilitate în construirea chioșcului.

Cere detalii

Imprimante portabile

Gândite pentru lucrul in mișcare, imprimantele portabile permit imprimarea în orice condiții sau medii. Proiectate să reziste la vibrații/lovituri, praf și lichide, au design ergonomic ce permite gestionarea în mod simplu a operațiilor de imprimare si intreținere a dispozitivului.

Cere detalii

Motoare de imprimare

Proiectate pentru crearea unui sistem de coduri de bare personalizat respectând exigentele specifice. Motoarele de imprimare sunt soluțiile ideale pentru generarea marilor volume de coduri de bare. Foarte performante și rezistente, caracterizate de ritmuri de muncă intense, motoarele de imprimare sunt proiectate pentru a conlucra în integrare cu sistemele print&apply.

Cere detalii

Asistență si Reparații

Plin Tech este centru specializat în asistența post-vânzare a dispozitivelor folosite pentru trasabilitate: descoperă serviciile de actualizare si reparație.

Cere aici informații despre oferta de imprimante