Terminale mobile
pentru comerț, logistică și procese industriale

Plin Tech comercializează, instalează și oferă asistență tehnică pentru terminale mobile fabricate de cei mai importanți producători mondiali. Plin Tech te va consilia pentru alegerea terminalelor mobile potrivite afacerii tale cu care vei gestiona fluxul de date și vei eficientiza operațiile specifice de logistică, transport, producție și retail.

Terminale handheld - computer și smartphone enterprise

Ideale pentru lucrul in mișcare, permit operatorilor colectarea rapidă a fluxurilor de date, accesul la informații, la aplicații și gestionarea în mod eficient a muncii pe teren. Datorită integrării diverselor tipuri de cititoare, permit scanarea codurilor de bare, citirea codurilor QR și a RFID. Terminalele sunt versatile și sunt utilizate în varii medii de lucru atât interior cât și în exterior și sunt caracterizate de diverse grade de complexitate și periculozitate. Domeniile în care sunt utilizate sunt nenumărate, de la livrări la operațiuni de asistență în afara sediului, de la punctul de vânzare la depozite logistice, pâna la sistemele industriale.

Vrei să probezi un model înainte de achiziție?

Solicită o testare gratuită și vei beneficia pentru o perioadă de 14 zile de modelul pe care ți-ai propus să îl achiziționezi pentru a-l pune la treabă. Unul dintre consultanții noștri te va prelua si va stabili detaliile testării.

Modele în premieră în România disponibile la Plin Tech

Zebra ET40 / ET45

Zebra ET40 / ET45 este tableta de clasă enterprise care îți oferă, la prețul potrivit, toate beneficiile la care te aștepți de la un computer portabil de ultimă generație:

  • Funcționalitate de clasa enterprise
  • Design robust, direct din cutie
  • Ciclu de viață de clasa enterprise, service și asistență
  • Cost total de proprietate (TCO) scăzut

Concepute pentru retail, industria ospitalității și transporturi și logistică, Zebra ET40 și ET45 sunt ideale pe orice piață în care companiile au nevoie de o tabletă cu funcții enterprise la preț redus.

Honeywell CT30 XP

CT30 XP este un instrument care asigură acces la date și comunicații ultra-rapide pentru lucrătorii din prima linie.

Produsul combină designul elegant și capacitatea de utilizare a unui telefon mobil de ultimă generație, oferind în același timp durabilitatea, gestionabilitatea și funcționalitatea de care depind afacerile serioase.

CT30 XP subțire și ușor se strecoară cu ușurință în buzunar și este ușor de utilizat, ținut și transportat pentru cei care lucrează în comerțul cu amănuntul și în domeniul sănătății. CT30 XP poate rezista la căderi multiple de la 1.2m.

CT30 XP este disponibil în carcase pregătite pentru dezinfectare, care sunt concepute pentru a susține curățarea frecventă cu dezinfectanți puternici, fără a deteriora, crăpa sau decolora carcasele din plastic.

Honeywell ScanPal EDA52

Livrare imediată, din stoc, la cel mai competitiv preț!

Succesorul modelului EDA51, acum mult mai rezistent, cu un design modern, un procesor mai bun, o capacitate mai mare a bateriei, o memorie mai mare și gata echipat cu Android 11.
Recomandat pentru activiățile de Retail, Curierat, Distribuție, Farma și Sănătate, e-commerce.

Recomandări

EDA 5S | CK65 / CT60 / CT60XP / CT40 / CT40XP / CT45 / CT45XP / CN80 / EDA51 / EDA52 / EDA60k / EDA61k

WS50 | MC3300 | MC9300 / TC75 / TC70 / TC21 / TC26 / TC51 / TC56 / TC52 / TC57 / TC52X / TC57X / TC72 / TC77 / MC9200 / MC2200 / MC2700 / MC3200

Falco x3+ / Falco x4 / Memor 1 / Memor 10 / Memor 20 / Memor K / Memor x3

Fă cunoștință cu terminalele mobile Honeywell!

Gama de terminale Honeywell

Faceți cunostință cu gama de terminale industriale mobile Honeywell dezvoltate pe tehnologia Mobility Edge. O gamă cu modele versatile ca și domenii de aplicabilitate, cu performante la superlativ care garantează acuratețea proceselor logistice în cele mai dure condiții de exploatare.

Terminalul mobil Honeywell Dolphin CT40

Cu un design ergonomic de telefon mobil cu performanțe la nivel de echipament industrial, compatibil cu cititor mobil RFID și conceput pe platforma Mobility Edge, rezistă la căzături de la o înălțime de până la 1.2m. Carcasa din material rezistent la dezinfectanți.

Terminalul mobil Honeywell CK65

Conceput pe platforma Mobility Edge terminalul mobil industrial este ideal pentru depozite având o durată remarcabilă de viață a bateriei de până la 28 de ore- care acoperă cu brio 3 schimburi de lucru sau robustețea și rezistența la căzături de până la 2,4 metri.

Tablete industriale

Dispozitive industriale performate, tabletele permit operatorului să acceseze un înalt flux de date si informații. Sunt ideale pentru utilizarea în mișcare atât în depozite industriale, cât și în retail pentru gestionarea operațiunilor în punctele de vânzare. Gama de produse cuprinde și tabletele rugged mult mai robuste proiectate pentru a rezista în condiții extreme și în medii de lucru periculoase.

Recomandări

RT10A / RT10W

B10 / ET50 / ET55 / ET51 / ET56

Tablete industriale pentru vehicule

Proiectate special pentru a rezista la vibrații și la șocuri, terminalele sunt optimizate pentru a permite orice operație de mutare a mărfii cu vehicule.

Recomandări

VC8300 / VC70N0 / VC80 / VC80x / VH10 / VH10F

RHINO II / SH15 / SH21

Fă cunoștință cu Honeywell THOR VM3!

Ai auzit legenda despre un ecran tactil care rezistă chiar și la -22C? Ei bine, legenda prinde viață cu nordicul indestructibil Honeywell Thor VM3, tabletă industrială pentru vehicule (stivuitoare) cu rază mare de acțiune WiFi în interiorul / exteriorul depozitului și cu ecran tactil care rezistă impecabil la orice temperatură cuprinsă între -22C și +50C!

Wearable

Potrivite in special pentru operațiunea de picking, terminalele wearable permit operatorului să lucreze cu mâinile libere și să gestioneze mai bine activitatea. Garantând un grad înalt de ergonomie și flexibilitate, permit gestionarea rapidă a activităților pentru a obține o mare creștere a productivității.

Cititor coduri de bare cu mănușă

proglove

HandScanner care permite personalului să acționeze mai rapid, mai eficient pentru activități de ambalare, paletizare, primirea mărfii, sortare, transport, inventar în magazin, verificarea prețurilor, asamblare, aprovizionare, verificare și gestionare produse.
Cititoarele de coduri de bare ProGlove pentru mănuși sunt cele mai ușoare și mai rapide de pe piață.
Display ul este ușor, ergonomic și citește informații esențiale unde și când nevoie.
Acest scaner inteligent pentru mănuși înlocuiește dispozitivele de tip computer mobil tradiționale și este compatibil în combinație cu orice alt dispozitiv inteligent.

CAUȚI UN PLAN DE ÎNCHIRIERE TERMINALE MOBILE?

FII PE FAZĂ, VÂNZĂRILE ACCELEREAZĂ!

PlinTech îți propune în premieră un plan de închiriere a terminalelor mobile de care ai nevoie, indiferent de marca pe care o alegi (Zebra, Honeywell), perioada de timp pentru care ai nevoie sau numărul de aparate pe care le vei folosi.

Te susținem să îți pregătești lanțul logistic pentru a face față cu bine vânzărilor din  perioadele de vârf ( promoții, sărbători sau Black Friday).

Asistență tehnică

Asigurăm asistența tehnică și mentenanța pentru toată gama de terminale portabile Zebra, Honeywell și Getac. Oferim servicii de actualizare , mentenanță și reparație a dispozitivelor (imprimante și cititoare de coduri de bare mobile, computere, dispozitive handheld, mobile, încastrabile).

Cere mai multe informații despre oferta curentă de terminale mobile!