Scanere/Cititoare coduri de bare industriale

Proiectate sa reziste la cazaturi, praf, vibratii, in cele mai dure medii de lucru si cu tehnologie avansata de scanare, chiar si de la distanta lungi, scanerele industriale sunt dedicate operatiunilor de citire a codurilor de bare din depozite, productie, transport si logistica. Avand multiple optiuni de conectivitate si o gama variata de accesorii, cititoarele industriale sunt esentiale in procesele logistice pentru colectarea datelor. Alegerea scanerului industrial potrivit si a accesoriilor se face in functie de anumite criterii: distanta de scanare, tipul de coduri de bare, tipul de conexiune, modul de scanare, luminozitatea din locatie. Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru consultanta in alegerea echipamentelor potrivite afacerii tale. Iti oferim posibilitatea sa testezi modele diferite, astfel incat sa ne asiguram ca ai ales solutia cea mai benefica.
Alege Scanere/Cititoare coduri de bare 1D/2D industriale din portofoliul nostru, de la cei mai importanti producatori de profil din lume: Honeywell, Zebra, Datalogic, Denso.

Industriale

Industriale

Industriale

Industriale

Asistență tehnică

Ai nevoie de asistenta tehnica?

Asigurăm asistența tehnică și mentenanța pentru toată gama de cititoare coduri de bare Honeywell, Zebra, Datalogic, Denso.
Solicita suport!