Scanere/Cititoare coduri de bare
pentru retail, logistică, productie, farmacii, spitale, laboratoare medicale, servicii ospitaliere

Scanere/Cititoare coduri de bare 1D/2D

Plin Tech furnizeaza, integreaza și oferă asistență tehnică pentru scanere/cititoare coduri de bare produse de: Honeywell, Zebra, Datalogic, Denso. Specialistii Plin Tech te vor consilia pentru alegerea cititoarelor de coduri de bare potrivite afacerii tale, cu care vei gestiona colectarea de date și vei eficientiza operațiunile specifice de logistică, transport, producție și retail sau healthcare.

Scanere/Cititoare coduri de bare pentru uz general

Ideale pentru punctele de vanzare din retail, dar si pentru depozite, linii de productie sau locatii turistice, scanerele de coduri de bare de uz general 1D/2D, permit operatorilor colectarea rapidă de date, optimizand procesele de vanzare, receptie, control calitate, trasabilitate, check-in/check-out. Datorită motoarelor de scanare diverse, permit scanarea codurilor de bare 1D sau 2D.

Uz general

Scanere/Cititoare coduri de bare 1D/2D industriale

Dedicate mediilor de lucru dure, din depozite si productie, cititoarele de coduri de bare industriale, optimizeaza procesele si cresc productivitatea. tehnologia avansata de scanare ofera posibilitatea citirii codurilor de bare atat de la distanta mica, cat si de la distanta mare. Datorită motoarelor de scanare diverse, permit scanarea codurilor de bare 1D sau 2D.

Industriale

Industriale

Industriale

Scanere/Cititoare coduri de bare fixe

Perfecte pentru punctele de vanzare cu flux mare de cumparatori, cititoarele de coduri de bare fixe, asigura fluidizarea vanzarii la casele de marcat si nu numai. Avand diferite forme si posibilitate de a fi montate in puncte strategii in locatii, scanrele/cititoarele coduri de bare fixe ajuta clientii la verificarea preturilor sau operatorii din magazine la citirea cardurilor de loialitate, atat cele fizice, cat si cele digitale.

Asistență tehnică

Ai nevoie de asistenta tehnica?

Asigurăm asistența tehnică și mentenanța pentru toată gama de cititoare coduri de bare Honeywell, Zebra, Datalogic, Denso.
Solicita suport!