Te-ai gândit că poți face inventarul a peste 10.000 de produse fără greș, din ușa depozitului, în numai câteva minute?

Ce este Inventory RFID solution de la Plin Tech?

RFID – Radio Frequency Identification – este o tehnologie care permite recunoașterea si urmărirea obiectelor, mărfurilor și a persoanelor fără a fi nevoie de contact fizic sau de citire optică.

Soluția software Android permite urmărirea mijloacelor fixe și obiectelor de inventar ale companiei.

Pot fi controlate (găsite, numărate) produsele oriunde s-ar afla și pot fi trimise prin conectorul web către oricare sistem WMS sau ERP al beneficiarului.

Cum funcționează Inventory RFID solution de la PlinTech ?

  • Adună informațiile legate de cantitățile și codurile produselor și transmite automat datele softului de gestiune, prin conector web
  • Permite actualizarea rapidă a datelor logistice
  • E pe deplin personalizabilă pe specificul afacerii
  • Are o arhitectură client-server, astfel încât partea instalată pe dispozitivul mobil comunică cu aplicația server pentru a preluar datele necesare inventarierii, cât și pentru transmiterea inventarului
  • Funcționează în mod online și offline (nu necesită o conexiune activă la server, datele se pot transmite ulterior)
  • Are o interfață web prin care utilizatorul poate avea o imagine de ansamblu asupra nomenclatoarelor folosite, a inventarelor efectuate, cât și pentru importul / exportul datelor

Ce avantaje are Inventory RFID Solution de la Plin Tech?

Inventariere fără contact și fără greșeală!
Inventarul se realizează foarte ușor
Reducerea costurilor de gestiune
Simplificarea evidențelor contabile
Eficientizarea activității depozitelor
Creșterea preciziei datelor din gestiunea contabilă a depozitelor

Componentele Inventory RFID Solution de la Plin Tech ?

SMART LABEL

Acestea sunt etichete adezive ce au încorporat un microcip și o antenă RFID. La exterior pot avea orice material, de la hîrtie la plastic, cu un microcip de dimensiuni și cu caracteristici care variază în funcție de nevoile clientului. Sunt disponibile și în versiune “on metal”, în polistiren alb cu adeziv acrilic, utilizate pentru suprafețe metalice și metalice vopsite. Sunt foarte rezistente la o gamă largă de temperaturi, la apă și la diverse produse chimice.

TAG RFID

Tag-urile RFID sunt transmițătoare pentru utilizări speciale cu un microcip și o antenă încorporate. Sunt personalizabile, de diferite dimensiuni și cu microcipuri cu caracteristici diferite, în funcție de necesitățile aplicative; câteva exemple de tag-uri utilizate frecvent sunt: badge, ticket, brățări, brelocuri etc. Tag-urile sunt de două feluri:

Tag-uri active – au o baterie internă și transmit semnalul automat, aplicabil în situații unde este nevoie de citire / scriere la distanțe de până la 15 metri.

Tag-uri pasive – sunt mai economice, fără baterie internă; conțin un cip, o antenă și un condensator. Când sunt solicitate de un câmp magnetic, permit transmiterea și primirea datelor la distanțe între 25 și 120 cm.

CITITOR TAG-URI RFID

Honeywell CT40 este un terminal mobil performant care poate citi coduri de bare 1D sau 2D si impreuna cu cititorul RFID mobil Honeywell IH25 citeste cu cea mai ridicata acuratete tag-uri si etichete RFID.

Pentru această soluție îți recomandăm

Echipamente cu sistem de operare Android pentru citirea codurilor de bare: terminale mobile, tablete industriale, tablete pentru vehicule (stivuitoare): Zebra, Honeywell, Panasonic, Getac și Datalogic.

Află mai multe

Etichete inteligente și Tag-uri RFID

Află mai multe

Analiză funcțională pentru o aplicare corectă

În compania Plin Tech există o echipă de specialiști capabili să verifice potențialul de aplicare a acestei tehnologii printr-o analiză exactă a proceselor de producție ale clientului și a rentabilității dorite a investiției.

CONTACTEAZĂ-NE!

CAPTCHA image