Soluții complete pentru optimizarea proceselor din companiile de logistică!

Prin PlinTech ai acces la experiența de 30 de ani în proiecte de optimizare logistică a grupului KFI Italia din care face parte, leader în implementarea soluțiilor integrate pentru trasabilitatea și urmărirea tuturor fazelor supply chain.

PlinTech este partenerul strategic în măsură să ofere soluții avansate Auto/ID, Mobile, Wireless, Voice, RFID și sisteme de plăți electronice companiilor din România și Europa de Est.

Plin Tech oferă companiilor din domeniul logisticii, companiilor industriale sau de curierat

Soluții software pentru digitalizarea proceselor

Consilierea pentru personalizarea soluțiilor

Consiliere pentru alegerea necesarului de hardware

Implementarea soluției alese în afacere

Echipamente de uz profesional

Preia controlul activităților din depozit cu o simplă apăsare de buton!

Manageriază eficient activitățile și activele depozitului!

Totuși, vrei să vezi un demo live?

Programează o demonstrație gratuită cu unul dintre consultanții noștri pentru a afla capabilitățile și funcționalitățile acestei soluții printr-o întâlnire online

Parteneri tehnologici

 Cu aplicația Lorikeet Wahehouse Solution instalată pe un dispozitiv mobil:

  • Vei putea controla imediat transferurile de articole;
  • Vei putea realiza inventare precise în numai câteva minute, pentru mii de repere;
  • Vei localiza cu acuratețe anumite articole;
  • Vei putea folosi realitatea augmentată pentru a-ți muta afacerea într-o nouă eră.

Acum poți să efectuezi și să gestionezi procesele industriale fără hârtie, eliminând consumul de timp și de materiale și prevenind erorile cauzate de scrierea de mână. Cu etichetele electronice inteligente de la SOLUM poți să actualizezi informații și date cu privire la starea procesului și a inventarului în timp real prin conectarea la sistemul ERP / WMS / MES deja prezent în companie! Imaginează-ți cum ar fi să găsești imediat unul din cele 10.000 de articole din depozit? 

Soluția xTrack WMS (Warehouse Management System) este dedicată gestionării activităților din cadrul depozitelor medii și mari de mărfuri, distribuție, curierat, 3PL, producție etc.

Gestionezi depozitul și măsori activitățile cu informații în timp real – reduci erorile de recepție, picking și inventar – optimizezi stocurile, spațiul de stocare și fluxurile logistice în depozit – automatizezi fluxurile de date în companie.

Plin Tech comercializează, instalează și oferă asistență tehnică pentru fabricate de cei mai importanți producători mondiali. Plin Tech te va consilia pentru alegerea terminalelor mobile potrivite gestionării fluxului de date și eficientizării operațiunilor specifice de retail.

Oferim soluții flexibile de închiriere, asistență tehnică și service pentru orice tip de terminal mobil.

Cere mai multe informații despre soluțiile pentru logistică oferite Plin Tech!