Știai că poți face inventarul a peste 10.000 de produse fără greș, într-un timp foarte scurt ?

Soluția software Android Lorikeet RFID Solution permite urmărirea mijloacelor fixe și obiectelor de inventar ale companiei, identificarea locului unde se află, dar și a articolelor aflate în depozit. Pot fi controlate (găsite, numărate) produsele oriunde s-ar afla în depozit și pot fi trimise prin conectorul web către oricare sistem WMS sau ERP al beneficiarului.
RFID – Radio Frequency Identification – este o tehnologie care permite recunoașterea și urmărirea obiectelor, mărfurilor și a persoanelor fără a fi nevoie de contact fizic sau de citire optică. Are o arhitectură client-server concepută astfel încât partea instalată pe dispozitivul mobil comunică cu aplicația server pentru a prelua datele necesare inventarierii, cât și pentru transmiterea inventarului.

Funcționalitate Lorikeet RFID Solution

Recepție marfă în depozit

Trasabilitate articole și mijloace fixe în timp real

Inventariere marfă și
active fixe

Localizare bunuri, articole
și persoane

Acces securizat

Identificare și localizare produse și mijloace

lorikeet-warehouse-logo-sm

Lorikeet RFID Solution funcționează în mod online și offline (nu necesită o conexiune activă la server, datele se pot transmite ulterior). În plus, are o interfață web prin care utilizatorul poate avea o imagine de ansamblu asupra nomenclatoarelor folosite, a inventarelor efectuate, cât și pentru importul / exportul datelor.

Pentru o implementare cu succes a soluției Lorikeet RFID, realizăm la fiecare proiect o testare a soluției în locație pentru ne asigura că amplasarea etichetelor și dispozitivelor RFID este optimă și asigură colectarea informațiilor fără erori.

Totuși, vrei să vezi un demo live?

Programează o demonstrație gratuită cu unul dintre consultanții noștri pentru a afla capabilitățile și funcționalitățile acestei soluții printr-o întâlnire online

Descoperă puterea aplicației Android Lorikeet WMS Solution pentru a gestiona de la distanță o rețea de depozite fără personal rezident

Proiect implementat la cel mai mare operator de telefonie din Italia.

Avantaje Lorikeet RFID Solution

Inventariere fără contact și fără greșeală

Inventarul se realizează foarte ușor

Reducerea costurilor de gestiune

Simplificarea evidențelor contabile

Eficientizarea activității depozitelor

Creșterea preciziei datelor din gestiunea contabilă a depozitelor

Componente Hardware Lorikeet RFID Solution

TERMINALE MOBILE

  • Terminale handheld
  • Tablete industriale
  • Tablete industriale pentru vehicule
  • Terminale wearable

Plin Tech asigură asistență tehnică pentru toate terminalele comercializate.

ETICHETE RFID

Etichete adezive ce au încorporat un microcip și o antenă RFID. La exterior pot avea orice material, de la hârtie la plastic, cu un microcip de dimensiuni și cu caracteristici care variază în funcție de nevoile clientului. Sunt disponibile și în versiune “on metal”, în polistiren alb cu adeziv acrilic, utilizate pentru suprafețe metalice și metalice vopsite. Rezistente la o gamă largă de temperaturi, la apă și la diverse produse chimice.

TAG RFID

Tag-urile RFID sunt transmițătoare pentru utilizări speciale cu un microcip și o antenă încorporate. Sunt personalizabile, de diferite dimensiuni și cu microcipuri cu caracteristici diferite, în funcție de necesitățile aplicative. Câteva exemple de tag-uri utilizate frecvent sunt: badge, ticket, brățări, brelocuri etc.

TAG-uri ACTIVE – au baterie internă și transmit semnalul automat, aplicabil în situații unde este nevoie de citire / scriere la distanțe de până la 15 metri.

TAG-uri PASIVE – sunt mai economice, fără baterie internă; conțin un cip, o antenă și un condensator. Când sunt solicitate de un câmp magnetic, permit transmiterea și primirea datelor la distanțe între 25 și 120 cm.
.

CITITOR TAG-URI RFID

Honeywell CT40 este un terminal mobil performant care poate citi coduri de bare 1D sau 2D și, împreună cu cititorul RFID mobil Honeywell IH25, citește cu cea mai ridicată acuratețe tag-uri și etichete RFID.

Îți recomandăm împreună cu această soluție:

Echipamente cu sistem de operare Android pentru citirea codurilor de bare cu cititoare RFID: terminale mobile, tablete industriale, tablete pentru vehicule (stivuitoare): Zebra, Honeywell, Panasonic, Getac și Datalogic.

Sunt etichete electronice inteligente pentru procese industriale cu sau fără buton.

Preia controlul asupra proceselor aflate în desfășurare, planifică activitățile viitoare și monitorizează mutările de active sau de marfă din spațiile de lucru.

Cu aplicația Lorikeet Warehouse Solution instalată pe un dispozitiv mobil vei putea controla imediat transferurile de articole și vei realiza inventare precise în numai câteva minute, pentru mii de repere.

Cere mai multe informații despre Lorikeet RFID Solution