Voice directed work

Dă voce afacerii tale

Suntem pionieri în dezvoltarea acestui tip de tehnologie în Italia, cu nenumărate instalări care au garantat creșteri consistente de eficiență și precizie. Tehnologia vocală utilizată pentru a îndruma operatorii în multiple procese de lucru (stocare, preluare marfă, inventar periodic, cross docking etc.) asigură mărirea considerabilă a productivității și reducerea semnificativă a erorilor umane, cu timp minim de training.

Competențele noastre specifice în optimizarea proceselor logistice de producție sau de distribuție ne permit să asigurăm o reducere consistentă de costuri în ceea ce privește fluxul de aprovizionare și operațiunile interne. În plus, punem la dispoziție o echipă dedicată analizei și dezvoltării soluțiilor bazate pe tehnologii noi și inovatoare.

Asigurăm implementarea celor mai inovatoare soluții vocale pentru operatori în mișcare, în așa fel încât să putem obține nivelul maxim de productivitate utilizând comenzi vocale. Tehnologia vocală e aplicată cu succes în industria textilă și de îmbrăcăminte, echipamente și mașini, automotive, apărare aerospațială, distribuție engros, electronică, farmaceutică, food & beverage, bunuri de larg consum, logistică și retail.

DESCOPERĂ VOCOLLECT VOICE

Recunoaștere vocală optimizată pentru afacerea ta

Honeywell Vocollect™ Voice este una dintre cele mai utilizate soluții software de recunoaștere vocală, optimizată pentru utilizarea în medii de depozitare caracterizate de condiții dificile în industria textilă și de îmbrăcăminte, echipamente și mașini, automotive, apărare aerospațială, distribuție engros, electronică, farmaceutică, food & beverage, bunuri de larg consum, logistică și retail

Cu peste 25 de ani de experiență în aplicarea tehnologiei vocale, PlinTech îndrumă clienții în alegerea dispozitivelor mobile și handheld și în implementarea unei vaste game de produse voice-centrice proiectate pentru obținerea rezultatelor maxime la nivel operativ.

Vocollect adaptive speech recognition™

Tehnologia de recunoaștere vocală dezvoltată de Vocollect este în măsură să interpreteze vocea utilizatorului indiferent de limbă și accent, permițând în timp minimizarea erorilor umane.

Mâini libere, ochi liberi

Unul dintre principalele avantaje oferite de un terminal ce utilizează tehnologia vocală este faptul că, utilizând-o, permite operatorului să-și desfășoare activitatea cu mâini și ochi liberi, în așa fel încât să se poată concentra pe introducerea datelor în sistemul informatic.

Soluția A730

Soluția A730 este proiectată pentru îmbunătățirea productivității utilizatorului, integrând într-un singur dispozitiv, pe lângă tehnologia vocală, și scanare și conexiune bluetooth/wireless. Se elimină astfel necesitatea utilizării mai multor periferice și se asigură desfășurarea activității de lucru cu maximă mobilitate.

Soluția cuprinde trei modele cu caracteristici diferite adaptabile la trei exigente operative și specifice condițiilor mediilor de lucru. Descoperă toate detaliile aici!

Căști wired și wireless

Căștile pentru recunoașterea vocală de la Vocollect sunt optimizate și realizate în mod specific pentru abilitarea aplicațiilor vocale. Sunt disponibile cu opțiunea wireless sau cu conectare (cu sau fără fir) pentru a satisface nevoile specifice ale camerelor frigorifice, ambiente zgomotoase, lucrul cu protecții specifice (căști de protecție), sau aplicații industriale ușoare. Pentru o îmbunătățire ulterioară a adaptabilității sunt disponibile căști care se poartă în spatele sau deasupra capului.

Totuși, vrei să vezi un demo live?

Programează o demonstrație gratuită cu unul dintre consultanții noștri pentru a afla capabilitățile și funcționalitățile acestei soluții printr-o întâlnire online.

Cere-un-Demo-gratuit
infografic_Lindt__RO

Descoperă detaliile despre soluția de recunoaștere vocală optimizată aici

Beneficiile Vocollect pentru afacerea ta

Recomandăm Vocollect pentru companiile din:

Logistică

Transport mărfuri

Transport aerian

Distribuție

Manufacturing

Farmaceutice
Produse Industriale
Alimentara si băuturi
Cosmetice
Textile

Retail

 Am implementat cu success soluția de voce la:

Descarcă un studiu de caz de aici

Pentru această soluție îți recomandăm

Terminale mobile pentru vehicule.Caști wired și wireless, soluția Vocollect A700 de la Honeywell

Află mai multe

Analiză funcțională pentru o aplicare corectă

În compania Plin Tech există o echipă de specialiști capabili să verifice potențialul de aplicare a acestei tehnologii printr-o analiză exactă a proceselor de producție ale clientului și a rentabilității dorite a investiției.

CONTACTEAZĂ-NE!