Soluții complete pentru optimizarea proceselor
din domeniul producției

Prin PlinTech ai acces la experiența de 30 de ani în proiecte de optimizare logistică a grupului KFI Italia din care face parte, leader în implementarea soluțiilor integrate pentru trasabilitatea și urmărirea tuturor fazelor supply chain.

PlinTech este partenerul strategic în măsură să ofere soluții avansate Auto/ID, Mobile, Wireless, Voice, RFID și sisteme de plăți electronice companiilor din România și Europa de Est.

Plin Tech oferă companiilor
din domeniul producției industriale

Soluții software pentru digitalizarea proceselor

Consilierea pentru personalizarea soluțiilor

Consiliere pentru alegerea necesarului de hardware

Implementarea soluției alese în afacere

Echipamente de uz profesional

Totuși, vrei să vezi un demo live?

Programează o demonstrație gratuită cu unul dintre consultanții noștri pentru a afla capabilitățile și funcționalitățile acestei soluții printr-o întâlnire online

Parteneri tehnologici

O soluție dedicată companiilor din domeniul producției care au activități în depozite. Cu această aplicație instalată pe un dispozitiv mobil vei putea realiza instantaneu:

 • Recepția mărfii;
 • Comenzi client;
 • Put-Away;
 • Etichetare;
 • Picking;
 • Gestionare locații;
 • Comenzi furnizori;
 • Inventariere

Poți să efectuezi și să gestionezi procesele de picking, de găsire in depozit dar și operațiunile comerciale fără hârtie, eliminând consumul de timp și de materiale și prevenind erorile cauzate de scrierea de mână. Cu etichetele electronice inteligente de la SOLUM poți să actualizezi informații și date cu privire la starea procesului și a inventarului în timp real prin conectarea la sistemul ERP / WMS / MES deja prezent în companie!

Gândește-te, cum ar fi să actualizezi informația de pe câteva mii de etichete în numai câteva minute?

Sau să găsești imediat locul din depozit unde se află unul din cele 1.000 de repere ale unui bun industrial pe care îl produci?

O soluție de tip sandwich care se suprapune perfect pe tehnologiile existente si care permite optimizarea rapidă a operațiunilor procesului de producție, precum: colectare, Kanban și realimentare, management-ul documentației pentru truse și cărucioare, elaborarea și managementul instrucțiunilor de asamblare. SPARK are o versatilitate mare la implementare, asigurând rezultate spectaculoase după o implementare rapidă!

Plin Tech comercializează, instalează și oferă asistență tehnică pentru fabricate de cei mai importanți producători mondiali. Plin Tech te va consilia pentru alegerea terminalelor mobile potrivite gestionării fluxului de date și eficientizării operațiunilor specifice de retail.

Oferim soluții flexibile de închiriere, asistență tehnică și service pentru orice tip de terminal mobil.

O soluție dedicată gestionării activităților din cadrul depozitelor medii și mari de mărfuri, distribuție, curierat, 3PL, producție etc. Cu soluția xTrack WMS de la Plin Tech:

 • gestionezi depozitul și măsori activitățile cu informații în timp real;
 • reduci erorile de recepție, picking și inventar;
 • optimizezi stocurile, spațiul de stocare și fluxurile logistice în depozit;
 • automatizezi fluxurile de date în companie.

Cere mai multe informații despre soluțiile pentru producătorii industriali oferite Plin Tech!