Imprimarea și aplicarea etichetelor

PLIN TECH DISTRIBUIE SOLUȚII
DE IMPRIMARE ȘI APLICARE
A ETICHETELOR PRODUSE DE KFI.

Implementarea unui sistem de imprimare si aplicare a etichetelor are nevoie de competențe sistemice, software si specialiști pentru integrarea sistemelor care controlează si gestionează linia de producție sau de ambalare.

Experții Plin Tech, fac o evaluare amănunțită a tuturor elementelor, a sistemelor care trebuiesc interfațate cu grupul aplicator al materialului de consum ideal pentru aplicația specifică, până la condițiile de funcționare operativă. Toate detaliile sunt controlate si testate de mai multe ori, pentru că oprirea unei linii de producție poate cauza inconveniente de mari proporții cu impact economic negativ și lipsa de serviciilor către clienți.

Dezvoltare software custom
Dacă proiectul o cere, Plin Tech dezvoltă sofware middleware pentru integrarea echipamentelor cu sistemele WMS. Plin Tech gestionează toate activitățile implementării: începând cu o analiza amănunțită până la go live.

Analiză funcțională pentru o aplicare corectă

În compania Plin Tech există o echipă de specialiști capabili să verifice potențialul de aplicare a acestei tehnologii printr-o analiză exactă a proceselor de producție ale clientului și a rentabilității dorite a investiției.

CONTACTEAZĂ-NE!