Shopevolution 7 - Modular, flexibil, scalabil

Shopevolution 7 presupune scanarea produselor de către cumpărători, în magazine. Dedicată lanțurilor comerciale Shopevolution 7 permite îmbunătățirea experienței de shopping a clienților pe multiple planuri:
 • le oferă mai multe informații despre produsele pe care intenționează să le cumpere
 • memorând lista de cumpărături aflate în coș scurtând timpul de la casa de marcat
 • stocând date importante despre modul în care clienții circulă prin magazin și cum caută produsele.
Shopevolution 7 permite profilarea unui comportament de consum și a unor activități de marketing corespunzătoare, precum și a unei experiențe de cumpărături unice.

Soluția este oferită de

 

DATALOGIC_logo

și implementată în România prin

 

Shopevolution 7 – experiență maximă pentru rentabilitate maximă!

Shopevolution 7 se conectează cu ușurință la diverse sisteme enterprise de vânzare cu amănuntul, inclusiv POS, gestionarea stocurilor, loialitate, CRM, promoționale și multe altele care există în companie.Această interconectare valorifică capacitățile mai multor sisteme pentru a oferi cea mai personalizată experiență de cumpărături posibilă.

Shopevolution 7 este singura soluție integrată care crește eficiența operațională a retailerului, oferind în același timp o platformă pentru a oferi o experiență de cumpărături unică și de marcă.

 

Shopevolution 7 - Caracteristici

Self-shopping

Permite clienților să scaneze direct produsele cu un dispozitiv Joya™. Cumpărătorii pot lista produse scanate anterior și pot avea acces instantaneu la totalul achizițiilor, pot primi oferte din magazin și promoții personalizate, reduceri și pot folosi navigația interioară.

Eficientizarea depozitului

Shopevolution 7 este o platformă multifuncțională care accelerează activitățile de la depozit până la magazinul cu amănuntul. Activitățile care includ reaprovizionarea raftului, verificările stocurilor, reducerile de preț, verificările prețurilor, alegerea în magazin, expedierea/primirea, înregistrarea cadourilor, Click & Collect și multe altele beneficiază de o eficiență sporită.

Reducerea cozii

Gestionează cererea mare periodică de la casă și reduce timpii de așteptare fără a deschide benzi suplimentare la casă. Personalul magazinului scanează articolele din coș folosind un dispozitiv portabil, în timp ce clienții stau la coadă. Reducerea cozii reduce timpii de așteptare și oferă interacțiune vitală cu clienții în perioadele de vârf, sporind satisfacția acestora.

Pregătit pentru Cloud

Gestionează mai multe magazine simultan prin operarea în cloud și elimină nevoia de hardware pentru server la fața locului. Operarea în cloud oferă economii imediate, eficiență mai mare și costuri reduse.

Caracteristici îmbunătățite

Shopevolution 7 asigură o experiență de cumpărături perfectă cu funcții îmbunătățite pentru consumatori, cum ar fi cumpărături sociale, cupoane electronice, listă de cumpărături și sondaje pentru consumatori.

Descoperă modul de funcționare al soluției Shopevolution 7

Despre redare videouri splash

Datalogic Joya Touch - dispozitivul preferat

Shopevolution 7 are flexibilitatea de a permite mai multe opțiuni hardware pentru cumpărătorii posesori de smartphone-uri Apple și Android.

Joya Touch este un dispozitiv multifuncțional disponibil în două variante: de mână și cu mâner tip pistol. Tehnologia sa de încărcare wireless reduce radical costurile de asistență. Ecranul tactil mare folosește tehnologia SoftSpot™, care permite utilizatorilor să plaseze declanșatorul de pe ecran oriunde pe afișaj.

Cu Joya Touch în locul unui smartphone cumpărătorii pot să:

 • Cumpere mai rapid folosind tehnologia optimizată cu coduri de bare în locul camerei smartphone
 • Trimită și primească apeluri și mesaje text pe telefonul lor în timp ce fac cumpărături
 • Economisească energia bateriei telefonului
 • Prevină deteriorarea telefonului din cauza căderilor accidentale în timpul cumpărăturilor.

Cu Joya Touch retailerii pot conta pe:

 • Creșterea veniturile și reducerea costurilor cu Self-Shopping
 • Eliminarea rapidă și eficientă a cozilor în orele de vârf
 • Executarea funcțiilor de inventar de vânzare cu amănuntul, cum ar fi: verificări de preț / verificări de stoc / reaprovizionare / reduceri.

Shopevolution 7 – o implementare de succes!

La PlinTech, îți oferim implementarea la cheie a solutiei Shopevolution 7. Iată cum:

 • Analizăm și evaluăm sistematic mediul de lucru existent
 • Formulăm soluția de implementare ideală
 • Executăm implementarea propriu-zisă
 • Asigurăm training specializat și asistență post-implementare.

Cere mai multe informații despre Shopevolution 7