Terminale mobile si tablete industriale
pentru retail, logistică, productie si healthcare

Plin Tech furnizeaza, integreaza și oferă asistență tehnică pentru terminale mobile si tablete industriale fabricate de cei mai importanți producători mondiali: Honeywell, Zebra, Datalogic, Denso.

Specialistii Plin Tech te vor consilia pentru alegerea terminalelor mobile potrivite afacerii tale cu care vei gestiona fluxul de date și vei eficientiza operațiunile specifice de logistică, transport, producție și retail sau healthcare.

Terminale mobile - computer și smartphone enterprise

Ideale pentru lucrul in mișcare, terminalele mobile permit operatorilor colectarea rapidă a fluxurilor de date, accesul la informații, la aplicații și gestionarea în mod eficient a muncii pe teren. Datorită integrării diverselor tipuri de cititoare, permit scanarea codurilor de bare 1D sau 2D și RFID. Terminalele sunt versatile și sunt utilizate în varii medii de lucru atât interior cât și în exterior și sunt caracterizate de diverse grade de complexitate și periculozitate. Procesele în care sunt utilizate sunt nenumărate:

  • receptie marfa,
  • picking,
  • inventar,
  • verificare pret,
  • livrare marfa.

Terminale mobile

Terminale mobile

Terminale mobile

Terminale mobile

Tablete industriale

Dispozitive industriale performate, tabletele industriale permit operatorului să acceseze un înalt flux de date si informații. Sunt ideale pentru utilizarea în mișcare atât în depozite industriale, cât și în retail pentru gestionarea operațiunilor în punctele de vânzare. Gama de produse cuprinde și tabletele rugged mult mai robuste proiectate pentru a rezista în condiții extreme și în medii de lucru periculoase.

Tablete industriale

Tablete industriale

Tablete industriale

Dispozitive Wearable

Potrivite in special pentru operațiunea de picking, terminalele wearable permit operatorului să lucreze cu mâinile libere și să gestioneze mai bine activitatea. Garantând un grad înalt de ergonomie și flexibilitate, permit gestionarea rapidă a activităților pentru a obține o mare creștere a productivității.

Asistență tehnică

Asigurăm asistența tehnică și mentenanța pentru toată gama de terminale portabile Zebra, Honeywell și Getac. Oferim servicii de actualizare , mentenanță și reparație a dispozitivelor (imprimante și cititoare de coduri de bare mobile, computere, dispozitive handheld, mobile, încastrabile).